El FC Argentona recapta 1.250 € per la malaltia PKU

Comerços, entitats, clubs i diverses personalitats del món de l’esport van col·laborar amb aquest torneig solidari organitzat pel club argentoní.

Aquest dissabte va tenir lloc el Torneig Solidari PKU organitzat pel FC Argentona i que va recaptar un total de 1250€. Un any més, el club amb el suport de l’Ajuntament d’Argentona, va implicar-se amb una causa solidària i en aquesta ocasió en benefici de la Fundació PKU i altres trastorns metabòlics hereditaris. El torneig va aplegar els equips de les categories inferiors del Mataró, Cirera, Cerdanyola, Juventus, La Llàntia, Rocafonda, Arenys de Munt, Aqua Hotel, Vilassar, la Penya Blaugrana de La Roca del Vallès i l’Argentona.

L’entrenador de futbol base del FC Argentona, Sergi Yagüe, ha valorat positivament l’organització del torneig i ha agraït la implicació de comerços, entitats, clubs i personalitats de l’esport. En aquest sentit, ha explicat que diferents comerços argentonins els van fer entrega dels seus productes que posteriorment es van sortejar. A més, també van sortejar samarretes i material esportiu donat per la Federació Catalana i per esportistes com la corredora de muntanya, Núria Picas o per futbolistes com Carles Aleñá, Andrés Iniesta, Ansu Fati, Javi López, Javi Chica o Ever Banega entre altres. Finalment, l’argentoní ha subratllat un altre objectiu del torneig: «ha sigut un altaveu per donar a conèixer aquesta malaltia i contribuir amb les persones que la pateixen».

Entrevista a l’entrenador de futbol base del FC Argentona, Sergi Yagüe: