INSCRIPCIONS TEMPORADA 20/21

El FUTBOL CLUB ARGENTONA obra el període d’inscripcions per a la propera temporada 2020-2021. Totes les persones interessades ja podran començar a inscriure’s.

Des del club ja estem planificant juntament amb els entrenadors les plantilles. Per tant, demanem a tots aquells jugadors/es que ja van confirmar la seva continuïtat realitzin la inscripció per tal d’avançar feina. Animem a tots aquells que encara no ho han fet a que segueixin amb nosaltres l’any vinent.

Com a novetat d’enguany, les inscripcions s’hauran de tramitar online al següent enllaç . Aquest mètode permetrà gestionar les dades de manera més àgil i eficaç.

Tots aquells esportistes que hagin pagat la totalitat de la quota de la temporada 2019/2020 se’ls bonificaran els mesos perduts. Cal afegir que es mantindran les mateixes quotes que l’any passat:

  • 500€ jugadors nous
  • 475€ jugadors que continuen
  • 350€ escola

Per a qualsevol consulta, es pot contactar amb nosaltres a través del correu electrònic coordinador@fcargentona.com. També podreu contactar amb nosaltres a les oficines del Municipal un cop es normalitzi la situació sanitària del COVID-19.